Starten bij CrossFit 024

Iedereen die bij CrossFit 024 wil trainen, krijgt een gratis intake met een van onze trainers. We vinden het belangrijk om elkaar beter te leren kennen en we zijn benieuwd naar je ervaring, doelen en motivatie. Uiteraard is de intake er ook om antwoord te geven op al jouw vragen. De intake vindt plaats in onze box en duurt ongeveer een half uur.

Nieuw bij CrossFit

Wij vinden het belangrijk dat onze leden veilig en verantwoord bewegen. Daarom starten nieuwe leden met een aantal Fundamentals lessen om de basisbewegingen van CrossFit onder de knie te krijgen. In een aantal lessen leren wij jou de basis die nodig is om veilig en zelfverzekerd deel te nemen aan de CrossFit lessen, leer je specifieke warming-up technieken, kom je meer te weten over het reilen en zeilen binnen onze box en ontvang je informatie over onze visie, werkwijze en de filosofie van CrossFit. De Fundamentals lessen staan in ons rooster en boek je gemakkelijk via onze app. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze lessen, de Fundamentals uren vallen binnen je gekozen abonnement.

Ervaring met CrossFit

Heb je ervaring met CrossFit en wil je graag onze lessen volgen? Dan kijken we samen met jou hoeveel Fundamentals lessen je nodig hebt. We vinden het belangrijk om onze leden veilig en verantwoord te laten bewegen en onze werkwijze aan nieuwe leden te laten zien. Hierdoor zijn de Fundamentals lessen de perfecte start bij CrossFit 024. De Fundamentals lessen staan in ons rooster en boek je gemakkelijk via onze app. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze lessen, de Fundamentals uren vallen binnen je gekozen abonnement.

Social Media

Volg ons op Instagram via @crossfit_024_nijmegen of deel een foto op jouw Instagram en tag ons met @crossfit_024_nijmegen!